fredag 27 februari 2009

Trött

Nu är jag trött och har lite sega tankar! Funderar på varför vi i min familj under min uppväxt alltid sa hej då istället för go natt? Vi gör det än i dag och folk som är nyinflyttade i familjen tycker att det är märkligt. Nu har vi inga som är nya längre, bara gamla i gemet, dom har accepterat detta och säger detsamma. Go natt hej då!

Nu ska jag säga hej då för idag och gå till korgs, för imorgon blir en spännande dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

En träff snart vore toppen...jag skulle verkligen behöva en kvällspromenad...ska försöka komma ut i kväll, men vad tror du om tisdag? Har pass till 19.15 men efter det promenerar jag gärna!

Tja...Eva är ju på semester nu... och så tyckte jag att jag hörde att hon fått jobb i Stockholm så..tja..vi får väl se. I värsta fall får jag väl fixa det själv.. :/ Men det hade känts bättre om vi hade hunnit prova frisyr och en till sminkning.. men jag hoppas det ska lösa sig!

Tja hur känner du dig i bäckenet? Vi kanske skulle kunna diskutera lite över en promenad?

Kram på dig
Jenny

Anonym sa...

Hej lovely! Jag kan säkert sminka dig om det inte funkar för Eva! Behöver dock testa några gånger innan o höra hur du vill ha det! Jag kan ej på tisdag men imorgon kväll, måndag så funkar det. Kram J

Anonym sa...

Du är väl för go! :)
Å typiskt.. Måndag har jag middagsbjudning....blir kanske konstigt om jag försvinner i väg på promenad..he he

Lucnhpromenad?

Kraaam
Jenny

Anonym sa...

Lunch prommis passar mig utmärkt! Gu va härligt, vilken tid?
/J

Anonym sa...

Jag är väldigt flexibel så bestäm du! :D
Kram
Jenny