torsdag 25 mars 2010

vilken härlig dag

Idag har vart en bra dag, har rest till en av mina favvo städer/byar Åre, gud så härligt att andas lite fjäll luft! Ska försöka få till en resa hit med familjen! Mina fötter värker efter en dag ståendes. Jag har även nyss kommit från gymmet där jag tränade, förståss, men jag hamnade även på en vibrationsplatta! Fy så obehagligt, allt dallrade. Till och med kinderna, jag var tvungen att känna efter och dom dallrade. Det var rätt roligt faktiskt och jag kunde skratta åt mitt dallrande jag. Nu måste föttera upp i högläge, imorgon får vi fin främmen från Malmöööö!

onsdag 24 mars 2010

Jag är så jävla fucking trött! Vi lägger oss tidigt som attan, jag försöker röra på min feta kropp men jag blir bara fetare och tröttare. Man skulle kunna tro att jag är gravid sådär i vecka typ 12 eller nåt, när det börjar synas och folk börjar fundera. Nu funderar säkert folk, men ingen vågar fråga. Jag vill ha semester och sol, jag vill vilavilavila och sovasovasova! Jag vill stilla mitt socker behov av kilon med socker, lite har det blivit ikväll. Men jag skulle behöva mer. Pust, stön!

torsdag 18 mars 2010

Sundsvall

Hej hopp! Jag längtar hem efter mina små underbara ungar, saknar dom som attan. Har dock endast vart borta sedan igår fm. Men det brinner i mig, ja vill vara nära. Ska bli så mysigt att komma hem. Men vilken dag jag hade igår, igår njöt jag i fulla drag av mitt roliga jobb. Det var en dag som kan gå till historien. Jag samåkte med vår härliga vd, alltid lika kul. Vi åt fin middag på restaurang med en kund o smed stora planer, så kul. Men nu vill jag in det lilla igen, men små mjuka pussar och kramar. Trötta och viljestarka barn. Mys och bara värme, jag längtar!

onsdag 17 mars 2010

Livet

Shit nu har det hänt mkt igen både på jobb och privat, jag skriver lite grann då livet o barnen inte tillåter mig att sitta här så länge denna tid på daggen.
Vår blyga 5 åring var på sin första simträning igår, hon grinade mest hela tiden. Kroppen vart liten och jag tyckte synd om henne, men hon ville bada inte komma upp. Hon var så blyg bara. Starkt jobbat av henne att vara kvar i vattnet i en blyg kropp. Efter badet stämde ingenting, maten var dålig. Jag var dum, pappan ännu dummare. Bollibompa hade redan börjat. Snutten var varm, sängen kall. Ja ni förstår!I morse när jag frågade henne om hon vill gå nästa tisdag så säger hon att jag tror att det går bra nästa gång, jag var ju bara så blyg. Starkt jobbat, ska bli kul att se om hon vågar nästa gång. Då ska hon nämligen gå in utan ngn av oss. Hur ska det gå?

tisdag 9 mars 2010

Tänk vad hjärnan, temperamentet och kroppen mår bra av en liten dagsvila. Mer vila till folket!!!!

måndag 8 mars 2010

Är det ngn som har en dotter på 5 år som är en ängel på dagis, hos vänner, när andra är med. Ja, jämt förutom när man är själv med familjen och den lilla ängeln förvandlas till en liten 14 åring med ett hett temperament som gör allt i sin makt för att vara allt utom en ängel. Jag tror det kallas trots, men nu har vi levt med trots i 5 år och det skulle vara skönt om trotsen försvann. Är det inte den ena så är det den andra, känner mig själv rätt trotsig, men det finns lixom ej utrymme för detta. Jag njuter just nu av den mindre trotsiga tonåringen ligger och har sin dagsvila och den äldre 14 åriga dottern ser pippi långstrump. Jag njuter av lugnet och funderar på livet i stort, typ frågor som hur ska jag orka duscha idag dyker upp! Ska jag åka på kvantum? Hmmm, vad ska vi äta till middag? sedan dyker den där röda gubben upp på min högra axel, just när jag njuter av lugnet. Ditt bäcken håller på att paja igen säger han och jag inser att jag bör boka in mig på pilates. Ska se om jag får till tid för detta imorgon, för idag ska jag belasta mitt bäcken med löpning, spinning eller ngn annat ohälsosamt, hälsosamt för alla delar på och i kroppen förutom just det onda bäckenet. Nu börjar ett nytt avsnitt av Pippi och jag har tagit ett beslut, det blir duschen! Tjing!

onsdag 3 mars 2010

Negativ

Nu skiter jag i halsont och snuva. I översvallande mage och trött huvud. Jag skiter i att jag tycker att kvällens jobb känns jävlig. Nu ska jag gå ut i snöstormen och andas frisk snö och njuta. Nu har jag känt mig negativ och trött allt för länge.