söndag 17 februari 2013

Trevligt

Jag hade en riktigt rolig lördag. Vilket gör att jag fortfarande ligger i sängen. Det var länge sedan. Förståss tappade jag bort alla människor, men jag hade trevligt ändå. Åt på Max och tittade på ungdomar. Där satt jag som en ensam tant mitt i natten och funderade på hur deras liv kommer att bli!

söndag 10 februari 2013

Sjukt

Följer med på resor, känns som om många runt om mig är med om mycket i sitt liv. Eller så är det så att allting kommer ikapp. Det är lite blandad kompott. Det är dock en otrolig resa att få vara med och lyssna och ibland också få komma med hjälp eller ett ord, ett ord som kanske är helt fel. Men jag är inte rädd för att vara fel ute, göra bort mig eller vara rätt. Jag bara är, och går på den linjen. Just nu är jag också dunder förkyld, första gången på länge med tanke på hur uselt immunförsvar jag dragits med i många år. Känns som om det snart är över. Dricker mina vitaminer, trippel dos, ger mig skarpt sinne och just nu utrensning. Ut med all skit för imorgon tänker jag vara pigg igen. Får besök från Stockholm av min underbara vän och inspiration. Vill orka med det vi planerat. Nu film, film på dagen! Hemma själv, underbart! Måtte familjen vara borta ett tag till, så jag får snora och dunka huvud ifred.

fredag 1 februari 2013

Tankar och sånt

Det händer riktigt trevliga saker i livet, faktiskt! Härliga vänner blommar upp och blir när man orkar hänga med i snacket väldigt intressanta. Jag blir säkert lite jobbigare med alla mina frågor och ibland även svar. Hjärnan mår så jäkla bra och jag känner mig på gång. Inga bakslag än så länge, vet att dom kan komma. Men känns väldigt långt bort just nu. Tänker på vår fina helg vi har framför oss, med underbara vänner. Men dottern är lite sjuk, får se om det är bättre till i morgon. Hoppas!