måndag 30 maj 2011

Njuter

Jag njuter av att det inte är super varmt än, vilka härliga kvällar. Älskar att vara ute. Ni som känner mig vet dock att jag inte riktigt älskar när det är hett ute, så nu är det lixom perfekt för mig. Idag blev det picknic på gräsmattan och sedan lite trädgårds arbete. Hela kvarterets ungar var i gasen och det var sparkcyklar, cyklar och cykelhjälmar överallt. Lille unge herrn hänger efter dom större med sparkcykel. Så söt och så nedrans envis. Faller ibland men borstar av sig och sparkar vidare.

Ikväll när barnen har lagt sig har vi suttit och fyllt i papper inför Almas skolstart och fritidsvistelse. Så spännade för henne och förståss för oss. Känns dock tryggt då fröken blir en av fröknarna hon har idag på 6-års. Jag längtar, det blir kul. Ska bara njuta av en sommar först.

Kvälls löpningen är avklarad och jag kan inte fasen förstå varför i nedrans herrans jäkla namn det inte händer ngt med vikten. Upp och ner för trappor nästan varje dag. Promenader och onyttigheter endast på helgen. Har slutat med alla dieter för jag har testat alla och inget funkar och nu tror jag att kroppen är i obalans.

Har börjat gå på akupunktur och det känns spännade. Luktar illa när jag fiser av alla kina mediciner. Tror dock enormt mycket på detta och är så glad att jag tagit tag i det. Har tidigare gått på akupunktur och då blivit hjälpt. Tycker redan jag sover bättre, men det har nog även med stressnivån på jobbet att göra.

Ja det var lite av allting som händer. En sak till bara var i Stockholm idag över dagen och attans vad vackert det är. I LOVE!