onsdag 19 februari 2014

Utmattningen

Var på träningspass ikväll! Ville att musiken skulle öka, full koncentration och totalt fokus. Tung träning! 

Kommer ihåg när jag fick panik av den höga ljudnivån. När det fick mig att tappa fokus, lixom på nåt vis bli uppäten och få panik samtidigt över musiken. När koncentrationen inte gick att få fram utan allting bara gick runt som i en hemskt högljudd torktumlare. När tung träning gjorde att musklerna inte svarade. När hela kroppen lixom bara hängde och jag försökte få med mig kropp och knopp i panik utan att det gick. När tung träning fick övergå i lugna promenader. När promenaderna fick läka. När promenader var lika jobbiga eller jobbigare än något jag någonsin gjort. Men allting går. Bara man lyssnar! Allting går verkligen bara man lyssnar!

Bakfull

Likt en bakfull känner jag mig. Yrvaken, mosig, sugen! Dock luktar jag bättre och jag har just sovit med min sjuka son. Vi båda behövde det efter nattens bravader. Och nu ska denna bakfulla kvinna göra sig i ordning för att ta tag i em. God morgon klockan 15.00 passar mig idag. 

tisdag 18 februari 2014

Akuten

Igår satt jag och sonen på akuten. Det är en lång historia. Han mår bättre och det är inget livshotande, som jag som i princip aldrig är orolig trodde för en stund. Såg på arga snickaren och reflekterade över att många människor bara vill ha mer, nytt, annorlunda! När blir vi nöjda och vad är det vi söker efter? Aldrig någonsin har jag sett så många styling program, bygg nytt gör om. Bygg större, nya tapeter, nya bord...tycker det börjar bli snuskigt och det ryms inte längre i min hjärna. Som min dotter brukar säga - tänk på människorna i andra länder!

måndag 10 februari 2014

Livet

Livet är verkligen underbart! När jag släpper på måsten och följer min inre röst och mitt hjärta! Det är ju rätt sjukt att jag efter min sjukskrivning för utmattning startat mitt eget företag. Trots eget bolag och allt vad det innebär så har jag aldrig varit så harmonisk förr. Märkligt. Jag har tagit kontroll över mitt liv och njuter. Nu ska jag börja gå upp 15 min tidigare på morgonen dricka min näring, dra några djupaandetag och sedan väcka barn. Det tror jag på, allt för att mitt morgonhumör behöver egentid! Det är mitt nästa steg.