lördag 29 juni 2013

Hasselört

Jag vinner hasselört på tradera och sliter mitt hår av allt bråk nu när mannen och sonen är hemma igen. Varför kan barnen inte vara sams? Och varför är det så mycket gnäll som kommer ur deras munnar. Jag orkar inte lyssna och idag drar jag täcket över mig och försöker få dom att förstå beteendet. Det är inte normalt och det är väldigt mycket. Inte bara mycket och sjukt mycket. Så trist stämning och jag har börjat svära som attan. Mitt tålamod tar slut på en sekund! Jag tar tacksamt emot tips, men jag lovar att vi typ har testat allt. Men det är tur att jag vinner hasselört och får plantera. Det är tur vi ska vara barnvakter i helgen så barnen kan koncentrera sig på annat än varandra. Hasselört är vackert! 

onsdag 26 juni 2013

Tyst

Här sitter jag alldeles ensam. Ett tyst hus med en fläkt som fladdrar. En lyxig dag som tillägnats mig själv. Dottern är på
läger i veckan och min käre sambo och son har åkt till mina föräldrar. Jag njuter av lugnet trots att jag redan saknar den mindre av männen. Den större kanske jag börjar sakna ikväll. Jag har sovit själv en natt i detta hus på 6 år. Nu ska jag ju inte höra det inatt utan tänkte dela säng med dottern, men ändå det är ju typ själv. Snart kommer hon hem
Och vi ska äta mat, kramas, prata och hon vill städa sitt rum! 

För att återgå till min egodag så har jag promenerat, sprungit nästan en mil(skryt), jobbat med mitt jobb som inte känns som ett jobb. Jag har vilat min hjärna, pratat med en vän och bara varit. Tror att vi behöver mer av den varan. Bara vara. Efter min sjukskrivning vet jag hur viktigt det är och jag har lärt mig klämma in bara vara lite varstans. Andas, njuta och hämta kraft! Älskar det. Tror även jag har bestämt mig för att ge yogan en chans igen. Har aldrig fastnat men tror att läget är nu. Det är nu jag ska börja, och då verkar alla nedrann yogaställen ha sommarstängt! Typiskt! 

torsdag 20 juni 2013

Väntar en halvtimme...midsommar!


Brister i kommunikation

Ibland blir det så fel! Krock, pang! Jag vill bara bli sedd, få vara ifred eller bara få ett tack! Brak! Typ dammsuga, hänga tvätt mm sånt jag inte gillar. Sånt är det bästa förspelet, men inte fattar mannen! 

måndag 17 juni 2013

Härlig sommar

Det var så vackert! Kalla men samtidigt varma vindar! Vattnet med sina vackra klargula blommor, fågeln med sina bebisar. Barnen som badade bland spigg och grodyngel. Sommarbad i Norrland som slutade med åska och spöregn. Härligt för hjärta och hjärna.


måndag 10 juni 2013

Knak

Idag drog jag ut min första tand! Knak, brak och klart! Gick lätt och fint! Men sen kom det tandvärk och skit! Imorgon är det över är min inställning. För imorgon ska jag ha en mysig skolavslutning och ha en härlig föreläsning på kvällen! Jag ska lyssna på Anette Palmman som är kinesolog, bara lyssna denna gång. Inte prata. Ska bli så kul och dunderintressant.