lördag 28 april 2012


Vilken magisk kväll. Återkommer om mer känslor, men just nu måste jag bara smälta allting. Vilka underbara vänner man har, vilken otroligt rolig fest, vilken fantastisk film av begåvade vänner. Jag är fulltankad av energi trots 3 timmars sömn. Återkommer....

tisdag 17 april 2012



Jag döör så bra, jag vill dansa lite 80 tals dans, dricka göd öl och ett glas vin eller två. Skaka rumpan, blunda och snurra runt. Fy fasen så härlig!!!!!

onsdag 11 april 2012

måndag 9 april 2012

Sonen

Otto sitter just nu i bilen med mormor och morfar på väg mot Skellefteå. Han var super glad och spänd på att få åka. Så kul, nu när jag tänker efter så är det första gången han är där helt själv. Dottern var lite ledsen först, men förstår och tycker det är ok och rättvist. Idag har jag köpt nya brillor, tog i denna gång.
Ett par super stora, raka cheap monday brillor. Jag är nöjd och lite nervös. Försöker hitta en bild på nätet på dom, men tyvärr finner jag ingen. Den som lever får se.

fredag 6 april 2012

Blodbad

Överdosera inte nässprej, min sambo är bra på det. Alla på Kvantum fick se en blodig näsa och chockade barn idag. Överdosera inte!

torsdag 5 april 2012

Påskigt värre!

Jag är fullproppad av fet mat och diverse påskkarameller. Har inte så mycket att berätta, eller egentligen jätte mycket, men har inte riktigt ork eller ord att skriva. Men Glad Påsk till er och krya på mig. Påskförkylningen har mig i sina klor, och jag känner för att klaga. Men vad är en liten ynka förkylning, inte värd att lägga ord eller energi på. Så jag skiter i klagan och böner. Och tänker att det är över på nån ynka dag.
Danne är hos härliga vänner och brygger och barnen är hos grannarna, så här sitter jag i min ensamhet och njuter några minuter av tystnaden. GLAD PÅSK!