torsdag 26 januari 2012

Tänk vad det läker fort i barnens mun. Alma har gjort sin första operation i munnen för 1 vecka sedan. En krokig, annorlunda tand togs ut från munnen. Den låg vågrät ovanför övre tandraden. Där låg den och trivdes och stoppade upp dom riktiga tänderna. Detta kändes inte som en riktig tand utan en tand för mycket. Vilket det också var. Alma har fotat tanden och bara jag hittar sladden till kameran ska ni få se. Annorlunda! Operationen gick bra. Allt gick bra förutom att vi blev kvar på uppvak till halv 9 på kvällen. Dottern kunde inte pinka o mådde skit dåligt. Men väl hemma efter en bilresa med spy i spypåse så piggnade hon på sig. Nu är redan den riktiga tanden på väg ut och allt ser super ut, tråden efter stygnen har redan börjat falla av. Bra läkkött! Stavas läkkött så eller?

onsdag 11 januari 2012

Ok jag fixar, jag bokar om ändrar. Jag hinner dit och dit. Klart jag även hinner fixa det. Jag springer genom allt och ska nu lära mig att säga nej. Nej till jobb och nej privat. Nej är det nya Ja. Jag kommer att bli ännu bättre nu, kommer att kunna fokusera och prioritera. Nej är helt klart det nya Ja.

tisdag 10 januari 2012

Vad händer med mig egentligen? Jag är så trött så trött! Idag orkade jag knappt upp ur sängen. Men barnen skulle iväg på morgonen så det var bara att lyfta mig själv ur sängen, på ngt vis. Obehagligt att kroppen ej vill det hjärnan vill. Vila gäller och jag är sjukskriven fram till den sista jan, sen får vi se vad som händer.

lördag 7 januari 2012

Vindeln

Varit hos fina Vindeln vänner över trettondagen, massor av god mat, busiga ungar och härligt kökshäng. Gav mig energi till tusen. Så fint.

tisdag 3 januari 2012

Kort uppdatering utan bilder

Underbart lugn jul med familjen. Den 27 Dec blev jag faster till en liten kille, är så sugen att träffa honom. Nyår firades i Torvsjö, super kul och härligt med frisk luft, snö, skoter, glada barn. Vi firade med våra fina grannar och det var otroligt kul. Hem efter nyår och jag låg utslagen hela dagen igår. Helt slut orkade knappt lyfta armar och ben. Idag har vart en lite bättre dag. Vi har hälsat på fina, roliga, saknade vänner i Holmsund. Jag börjar förstå att jag är slut, utbränd men ej vidbränd. Jag vart snurrig på Kvantum där mat skulle inhandlas, otäcks. Men nu ska jag ut och skotta snö. För här på Umedalen har vi super höga snövallar.