lördag 30 april 2011

chokladblomma

Idag är det valborgs och ingen majbrasa har vi besökt. Vi har ett eget firande här hemma med familjen. Vi har haft en härlig dag här hemma tyvärr utan vänner, men. Men tur vi har så otroligt fina grannar. Det var mysigt med glada, roliga barn. Vi har vart på forslunda idag och på smultronstället. Jag har köpt en chokladblomma och håller tummarna för den. Barnen klädde förresten ut sig till valborgskärringar med grann pojkarna. Lite som påsk kärringar fast lite annorlunda. Så söta sprang dom om kring och jag fick känslan av att nu är det vår!

onsdag 20 april 2011

Jag har fyllt år...

...och känner mig faktiskt lite klokare!

lördag 16 april 2011

Vill ngn byta barn?

Vill ingen ta hand om allt vad heter nya skor,jacka och mössa, när det handlar om min dotter. Hon testar mitt tålamod varje gång vi ska gå på stan. Idag var det dax för nya skor då alla klämmer och gör ont. Hon skulle ha sina tennisskor på stan trots att hon inte kunde gå i dom men det ordnade hon med att ha foten utanför på ngt vis. Efter alla skoaffärer i hela Umeå som har barn skor svettades jag. Vi hittade dock stövlar och springskor på maxi och jag fick lova att O ej skulle ärva hennes favoriter. Tur det är ca 2 år tills han kan ha dom, då kanske hon har glömt. Pust och stön, vem tar hand om sandal inköpen?

fredag 15 april 2011

Bröllop

Om jag hade gått ner lite i vikt så hade det kanske blivit bröllop i sommar, jag har inte tänkt ha bilder från mitt eget bröllop som ger mig fetma ångest. Jag har legat i som f-n men vågen står still. Så vänner det kommer inte att dimpa ner en inbjudan på bröllop nu i sommar. Det får vänta och det är lika bra det för just i skrivande stund så tillåter inte ekonomin en sån utsvävning som just bröllop.

Längtar tills det ser ut så här på humlevägen igen!

Mina kids

Mina söta underbara kids börjar vara på banan igen, det märker man på ljudnivån och alla tjuvnyp. På måndag får dom lov att bli inlämnade igen på världens bästa förvaring av barn.

torsdag 14 april 2011

Tillbaka

Jag känner mig på banan igen. Det har vart så många turer dom sista månaderna och val hit och dit så min hjärna har vart överkokad ett tag. Nu är alla beslut tagna, jag ska inte driva eget just nu och det beslutet känns rätt. Jag hade turen att få tillbaka mitt gamla jobb med mindre distrikt och det känns hur bra som helst. Hemma ha det varit jobbigt några veckor men nu börjar Alma bli bättre och Otto han är febrig och snuvig men han är det lika full rulle på som vanligt. Jadå så är det i livet just nu, fan va tråkigt jag skriver...Var på möhippa för en av mina Malin vänner hon ska gifta sig som ni förstår. Där var det vin, sexparty, dans, middag o kul! Så snart ska humlevägen 19 livas upp igen. För här blir det inte många barn gjorda som man så fint säger!

torsdag 7 april 2011

skrivande

Jag är usel just nu på att skriva men nu måste jag få ur mig lite oro. Min lilla skatt har vart sjuk i över 1 vecka, igår blev det konstaterat efter många turer på vårdcentralen och akuten att hon har lunginflammation. Idag har hon spytt flera gånger efter medicineringoch nu är mannen på akuten igen med henne. Hon mår inte bra lilla vännen. Skulle gärna vara med henne på sjukhuset det brukar vara lättare så man har kontroll på vad som händer men jag har själv feber så jag kan inte. Hon äter ingenting och dricker endast vatten idag har jag upplevt henne nästan lite apatisk. Hon har inte velat prata. Min skatt!