fredag 29 januari 2010

Denna helg kantas av små barn som blir lite äldre, vi ska på 2 barnkalas. Ett imorgon till en liten men stor 4 åring och på söndag till lilla glada stora 3 åringen. Vad tiden går fort, tänk att på dessa 3 år som lille killen har funnits så har jag även blivit 3 år äldre. Vi hänger med i tiden och att bli 3 år är stort, man får presenter, tårta och sång. Men för mig att bli äldre känns inte alls lika positivt. Nu får gärna tiden stanna, jag vill frysa tiden en stund. Stoppa ner tiden i en burk och där får den stanna.

torsdag 28 januari 2010

Någonting kryper inom mig, känner mig som en mask som inte riktigt kan sitta still men samtidigt som en stor överfull chokladkaka som inte kan röra mig åt ngt håll. Känner mig fylld av sorg och av livet. Känner mig väl medveten om allt som kan hända, men det känns även så himla långt borta. Känner mig irriterad på en kund som inte förstod att jag inte kan köra 30 mil i snöoväder, brukar aldrig bli irriterad men idag blir jag det. Känner en otrolig känsla av att allting i livet är som det är och får lite panik över att vi inte kan styra det. Jag känner ilska över att livet är orättvist, vet att när vi blir gamla ska vi alla dö, accepterar det, men accepterar inte när barn inte får vara med om livet. När barn inte får vara barn utan måste vara med om hemska saker som endel aldrig behöver möta under en hel livstid. Känner en otrolig sorg för alla jag mist i mitt liv, men vet att dom levt ett rikt liv i många långa dar. Sånt är livet, men jag kan inte acceptera att livet tar livet av unga förmågor som har livsgnista och enorma förmågor.

onsdag 27 januari 2010

Gråter

Ikväll gråter jag stora tunga tårar och läser underbara Annas inlägg om och om igen. Livet är skört och otroligt orättvist.
En förälders mardröm går dom igenom, att ens barn inte ska finnas längre, jag kan inte ens skriva orden.

http://annasanatomi.blogspot.com/

tisdag 26 januari 2010

Mitt huvud känns som en överkörd snigel! Jag har haft en kväll som slutade med huvudvärk. En ledig dag idag som slutade med kvälls jobb. Kul, men huvudvärken kom på posten. Idag har dottern vart på 5 års kontroll, hon har blivit så stor. Längden och vikten går uppåt. Teckningarna ritades in i minsta detalj sprutan var lite otäck och lillebror vile också välja en överraskning. Livet rullar i all hast, snart får våra fina vänner en bebis och jag längtar så in i bombens, det ska bli så roligt. Vad kan det vara för litet mirakel? Jag längtar som attans efter min Malmö Malin, vill ha henne närmare. Vill träffa hennes yngsta dotter som jag bara sett på bild. Snart rullar Almas simskola igång, super roligt. Sambon var och övade igår, och det gick super. Over and out!

måndag 25 januari 2010

Förälder som man är!

Lille man här i huset går på toa hur bra som helst, men han vill inte vara utan blöjan på dagis och när vi åker till ngn annan. Vi får se hur länge det sitter i, men jag frågar och en dag kommer jag nog få ett ja att han vill ha kalsong istället för blöja. Han kan ju det där nu!

torsdag 21 januari 2010

Jobb skryt

Vill ni veta någonting helt fantastiskt med mitt jobb(alla dar är inte så här). Idag har jag:
-åkt flygplan till östersund
-jobbat inne i östersund
-kört till vemdalen
-fått ansiktsbehandling
-blivit bjuden på 3 rätters fin middag på finfina spaanläggningen
-simmat i poolen
-jobbat i mååånga timmar

Fy fasen vilket härligt jobb man har! Vissa dar är bättre än andra, men ingen är gräslig!

söndag 17 januari 2010

Hemma hos oss:

-ligger alltid mannens strumpor på golvet
-letar vi alltid efter sonens nappar, som är överallt men ingenstans
-är det pyssel, pyssel, pussel överallt
-finns det alltför mkt produkter endel används flitigt medans mkt skulle kunna bli gåvor
-har mannen skyddsglasögon när han ska leta saker, senast idag hittade han ej termometern. Jag hittade den på samma ställe där han letat längelänge
-finns det nästan ingen planering på vad vi ska äta till middag
-står det en tomte kvar som inte får sova med sina kompisar, kanske fixa det till midsommar?
-är det kladdigt under matbordet
-luktar det grönsåpa
-finns det en person så är otroligt dålig på teknik
-finns det väldigt många snuttefiltar
-känner jag mig lugn, trygg och tillfreds
Inatt så kom jag och mannen hem kl.03.30 till lilla huset på mumindalen! Barn i Skellefteå hos mor och far var lycka i deras ögon och öron och för oss vuxna innebar det 40 års partaj! Super duper trevligt var det, god mat, härliga diskussioner, rödvin på min fina klänning och annat smaskigt. Men dagen till ära, idag alltså, var det inte alls pigga och positiva föräldrar. Sonen kom dessutom hem och var super ledsen med feber. Så vårdandet drog igång snabbt som attan, och nu är jag slut. Jag hade stora planer på det mesta idag men jag tror det bara blir soffan, jag skiter fullständigt i promenaden. Löpningen som var planerad är ej att tänka på utan jag får ta igen det imorgon. Måste bara skriva att vår övervåning börjar ta sig, ingen som vill köpa en kontorsstol och ett bord i sann ikea anda? Det är till salu, LL du kanske har nån i ditt kontorslandskap som behöver? Billigt? Javisst!

söndag 10 januari 2010

Hem ljuva hem

4 dagar har jag haft borta från små barnfötter, barnpyssel, gråt, kramar, pussar, bus och bollibompa. Jag har haft det underbart med härligt, glada, varma kolleger. Jga har lärt mig, blivit peppad och beredd på 2010. Men nu vill jag hem och njuta av mina små, vill ha dom nära vill kramas pussas och bara vara. Jag längtar så in i norden, tyvärr så sover dom förhoppningsvis när jag kommer hem. Men imorgon har vi en ledig dag ihop. Saknar min finasuperfixarDaniel, vi har det gudomligt och just nu vill jag bara hem till honom. Snart är jag hemma men jag ska bara njuta lite mer av Arlanda.

onsdag 6 januari 2010

Orolig

Ibland är jag lite orolig av mig, det är alltid inför en resa där jag ska vara borta från mina små. Tänk om det händer mig ngt, tänk om vi får åka buss till Sälen med en busschaufför som ej kan hantera snön, han kör urdåligt och ni som också är oroliga ibland, vet vart mina tankar bär. Jag är blödig och detta har jag fått med åldern och med barnen.

Men jag ska njuta, försöka, av att bo på fina experium med underbara arbetskamrater. Äta god mat, bada och kanske åka skidor, om vädret tillåter. Jag ska försöka hålla i min träning så träningskläder är nerpackade.

Över till ngt helt annat igår var en udnerbar dag, min familj kom från skell och det var högljud nivå, lite lagom stress och glada galna barn, Galen hund och galen mormor. Lite trött morfar och brors tjej fick lite rödvin. En super trevlig kväll helt enkelt.

Kram på er alla

måndag 4 januari 2010

tandfen

Dottern tappade sin första lilla tand igår morse, den hängde löst kan man säga. Den nya tanden under tittar redan fram i full vit glans. Men vad hände med tandfen? Imorse när dottern tittade i glaset var tanden kvar! Hmmm, hoppas hon eller han kommer i natt! Dottern är väldigt nöjd och berättar gärna o länge om sin tappade tand. Stora lilla vännen. Sonen har också tappat en tand, enligt honom ej enligt mig. Han är också väldigt glad och nöjd ;)

fredag 1 januari 2010

2010

Gott nytt år önskar er ett hälsosamt, friskt, lyckligt, roligt, glatt och händelserikt år. Hoppas att ni alla får vara med om mkt roligt och nyttigt under 2010. Kram