lördag 28 november 2009

Det är så vackert med alla små och lite större magar som putar ut under mina vänners blusar. Endel magar är nya och endel ska snart komma att bli mindre igen. Jag längtar så efter att se alla dessa barn komma och jag vill snusa på lite bebbe lukt. Gu så mysigt!

fredag 27 november 2009

Känns som om vi är inne i en riktigt sjukdommsbubbla! Det bubblar om oss och just nu har dottern fått magsjuka, usch! O är bättre men inte alls 100. Hoppas dock att mina föräldrar våga titta hit, pappa ska på lassa i uemå, och ta ut sonen på en liten promenad. Det behövs för jag kan säga att barnens tv ögon bara växer och växer.

torsdag 26 november 2009

Just nu så sitter jag hemma vid datorn, sitter hemma och jobbar lite grann och kollar in alla kompisars hemsidor. Inser att vissa av dom är lika dåliga på att uppdatera som jag är.
O är sjuk och har vart det sedan i söndags, hoppas att det vänder nu och att vi andra klarar oss. Han börjar bli lik sig själv så idag har han sprungit runt naken, hällt ut alla shampooflaskor och lekt med mina jobb produkter. A är på dagis och ett lugn råder här hemma, min små är inte alltid överens och det är sällan låg ljudnivå här hemma. Så jag försöker hämta kraft och energi i det tysta som råder. Ang dottern så är det kt fuderingar om döden nu, hon pratar om det mest hela tiden och undrar om man kan dö som barn, i bilen om man kan bli 300 år m.m. Jag försöker svara ärligt och pedagogiskt och det visar sig med att hon blir ännu mer intresserad. Ang jobbet så är det mkt som snurrar i mina tankar just nu. Vi får se vad som händer, mer om det får det bli i framtiden för just nu snurrar allting runt runt.

fredag 20 november 2009

Jag älskar ljus, ljuslyktor, ljusstakar, lanternor ja allt som man i denna bittra kalla årstid kan tända. Tända upp för att bli lite varmare innombords och varmare även på ytan. Nu ska jag njuta av att huset känns som en bastu av alla dessa ljus!

tisdag 17 november 2009

Idag ringde pappa och sa att han inte fått diagnosen cancer utan tuberkulos!
Så nu slipper man oroa sig för att han fått cancer, men jag måste läsa in mig på tuberkulos.

Annars så rullar livet på i all hast, barnen blir större och så även jag.
Jag har inte så mkt ork att skriva så nu slutar jag!

Kram på er mina vänner!