söndag 31 maj 2009

Veckan

Nu är helgen över och en ny arbetsvecka på gång. Jobbar hemma idag och ska FIXA allt som ligger och väntar på mig, en stor hög med andra ord. Imorgon är det en liten aktivitetsdag och på onsdag är jag ledig. För på torsdag bär det iväg till Paris med jobbet och det ska bli super kul och spännande. Var väldigt länge sedan jag var i ett annat land. Jag har aldrig åkt bort en helg utan barn helt själv, så det ska bli spännande. Jepp så är det nu måste jag jobbe!

fredag 29 maj 2009

Krut tant och övervikt

Jag har en vän, en vän som är över 80 år. Har inte alls kännt henne länge, men vi lixom klickar. Hon är helt fantastisk hela hon, en riktig krut tant.
Idag möttes vi på kvantum, hon hade fått lift ditt och sen visste hon ej hur hon skulle få sig hem. Där kom jag som en ängel, det var det hon sa. En tjock liten ängel!
-För visst har du gått upp i vikt? Men Johanna det klär dig, men du kanske har struma?
Där på kvantum mitt bland folk stod hon och pratade om min övervikt, och jag skämdes inte ens. Jag sträckte på mig och sa att ja det försvinner inte. Jag börjar faktsikt ge upp! Vi diskutterade min vikt högt och ljudligt på min favvo affär, så nu vet alla som jobbar där vad mitt dilemma är-STRUMA! Vi skrattade även högt och ljudligt. Hon får mig att skratta åt det som jag inte alls gillar.

Ja sen fick hon åka med min bil hem till sitt vackra hus. Vi tog en tur på tomten, hon har så fint. Utsikten, lugnet, trädgården allt är så vackert.
Det var så vi träffades genom att vi ville köpa hennes hus. Man vet aldrig kanske en dag att vi får det. Jag känner mig hemma där och vi skulle storm trivas. Men just nu är jag glad över att vi har funnit varandra.

Hon är härlig min vän och krut tant.

tisdag 26 maj 2009

Rörigt hemma o i huvve

Total förvirring är det i mitt huvve just nu! Vad vill jag med livet, vad ska jag ta för nästa steg? Tror jag måste anlita en coach, LL har du tid för mig ngn dag?Behöver hjälp i mina tankar o du är mitt sanna proffs i denna röra!

måndag 25 maj 2009

FEL

Om jag skriver fel på mina inlägg typ felstav m.m. Så är det så att jag inte kan gå in och ändra, det är ngt fel på min blogg. Bara så ni vet ;)

livet

Nu håller det på att vända. Pollen är lite bättre, benhinnorna har börjat läka o humöret börjar återvända. Jihoo, jag känner igen mig själv. Välkommen tillbaka!

Idag har vart en låång arbetsdag, många timmar i bilen och volvoröven bara växer och växer. Vi har en tävling jag o dom andra med volvobilar på jobbet, vem får störst volvo röv innan sommaren? Haha jag lär ju vinna ;)

Kidsen är så ljuvliga, O växer och växer och pratar och pratar. Nya ord dyker upp varje dag och han blir så glad och nöjd av att göra sig lite mer förstådd. Lovely! Han är så söt, go och glad jag vill bara nypa i hans knubbiga tår, nosa i hans krulliga hår och pussa på han hela tiden.

A blir mer o mer självständig. Större och större. Känns stort att kunna fara ut och cykla på en riktigt lång cykel tur med A före i en hejdundrande fart. Min lilla tjej som börjar bli sååå stor. Lägger pärlplattori olika mönster, ritar människor med klänningar, byxor och tröjor. Leker med sina kompisar och försöker bestämma över sina föräldrar.

Livet som förälder är det bästa som hänt mig i hela mitt liv tänka att jag har fått den här gåvan. Gåvan att få ta hand och levande undervärk. Följa med deras små och stora äventyr i livet.

USCH!

Det är så mkt tråkigt som händer hela tiden. Nu på senaste har det vart extremt balkong ras i skell, rån i umeå, dödskörning i Sörfors, mer hot av restaurang Garaget. Vart är världen på väg?

lördag 23 maj 2009

Svennsons

Idag på morgonen såg jag reprisen av rent hus, och det ska jag säga satte fart i min kropp. Jag har hunnit dammsuga överallt, dammtorkat, kört igenom den alltför dammiga soffan o dammat av mattan under rumsbordet!

Sedan kom mina små hem efter att ha vart borta inatt, så nu har jag kramat, jagat och pussat på dom. Nu planterar vi om blommor. Svensson livet, det är det vi lever ;)

torsdag 21 maj 2009

I kväll har jag sett dirty dansing 2 o grinat och avslutat kvällenmed mannens bakade super kakor. Imorgon har vi barnvakt, ngn som vill hitta på ngt?

Kram

Vänner

Många av er underbara vänner där ute träffar man allt för sällan. Livet alla lever gör att det inte finns tid, man går om varandra jobbar olika tider och har helt enkelt fullt upp. Men när man väl träffas är allt som förr och man undrar varför man inte ses oftare. Har idag vart ute hos kära vänner i Holmsund, så otroligt trevligt. Dock hinner man aldrig prata klart! Måste ses snart igen.

När jag klev in inanför dörren trodde jag nästan att deras yngsta son var den äldste, så stor hade han blitt sen sist.

Kram M o P

måndag 18 maj 2009

Panik

Värsta morgonen ever, fick jag känna på i morse.
Skulle iväg med flyget kl.07.00 väl förberedd som alltid traskar jag ut i bilen i godanro o i god tid. Till min förskräckels ligger inte nyckeln där den brukar. Får gå tillbaka in, hittar ej nyckeln. Paniken börjar växa. Leta, leta, leta, vart i f-n är den! Svär, svettas o är så stressad som jag aldrig trodde jag kunde bli. Ringer taxi, 20 min bort, funkar ej! Avbokar det alternativet. Hittar nyckeln kör som en galnin, ska lämna in väskan kl.06.35, ingen vid disken! Panik....Jag får inte komma med, med alla andra flygbolag hade jag fått gå på men inte med detta. Jag hinner ej med flyget o missar ett super viktigt pot möte. Attans, ja ja man är ju bara människa, men så stressad har jag inte vart på väldigt läänge. Det gör fortfarande ont i mig, jag skäms!

Annars har det vart en ja vad ska man säga en lite annorlunda dag!

tisdag 12 maj 2009

Pollen vill mig ont

Jag är inte kompis med naturen, den gör mig lättillamående, trött och hängig, snuvig och allmänt seg! Nu är det bara 1 månad kvar sen borde pollen vara över för i år. Jag fick pollen efter min första graviditet, kom som ett brev på posten för att stanna för evigt. Vill inte iväg vill inte ge sig av, jag blir galen. Just när allt börjat flyta på som attan, jag springer utomhus, flyger fram. Jag har just fårt bort min benhinneinflammation, då slår den till allt för att jäklas! Jag kan nog säga att jag hatar pollen!

söndag 10 maj 2009

Löss i Stockholm

A 4år hittar en kam på ica kvantum. Pappan säger lägg ner den det kan vara löss i den!
A säger- hmmm, som i Stockholm?

Hmm undra vad dom pratar om när jag är i Stockholm ;)

Kärlek

Jag älskar dig ändå upp till himlen, så långt det går. Det sa lill gumman till mig igår när hon skulle sova. Ikväll var det andra ord o visor, men dom har jag glömt! Jag lever på gårdagen istället dom orden värmde mer i hjärtat ;)
Inatt vaknade jag av ett svullet öga som varades när jag tryckte lite lätt med min lilla tumme! Nu är pollen på väg in med stormsteg och som vanligt är jag inte alls förberedd. Jag måste fixa piller imorgon så jag kan föllfölja min hektiska vecka. Ska resa mkt i veckan allt från Sundsvall till Skellefteå för att avsluta i Stockholm!

Har idag besökt kärastre vännerna som flyttat in i nytt hus, hur mysigt som helst var det. Dock var mina barn överallt på övervåningen, ner igen, i hammoken på väg nån annanstans. Vännerna hade fått hur fint som helst. Och jag skulle gärna umgås någon dag framöver utan barn, så vi hinner snacka lite.

Annars så hade vi igår kväll middags gäster, hur god mat som helst o trevligt sällskap. Var dock lite besviken över att missa iksus 50 års partaj som jag var bjuden på. Skulle ha vart kul, men om jag gått hade nog mitt öga vart ännu mer svullet idag o mitt huvud hade inte alls orkat. Man kan ju inte vara överallt hela tiden.

tisdag 5 maj 2009

Sötsug och annat

Nu är första trädet på vår tomt på plats, och det ser väldigt fint ut! Luftigt men fint. Små vita blommor är redan på plats men det blir nog ingen skörd i år! Tomten är annars som en leråker, som små barn gärna vill ut på, det är som om hela kroppen dras ut mot åkern. Ett sug lixom. Särskilt den minsta, han vet så väl att han inte får men ibland kan han ej stå emot suget, det måste kännas ungefär som ja känner för sötsaker.