onsdag 29 april 2009

Paniken

Idag kom en karl som vi känner lite grann cyklandes i il fart förbi. Jag såg skräcken lysa i hans ögon, han hade panik! Han stannade och frågade om jag sett hans dotter, hon var borta. Hon hade vart ute o lekt på gården men var nu BORTA! PANIK.....D for ut med bilen o letade o jag cyklade med barnen väl fastspända i cykelkärran, men ingen dotter!!!Gud så läskigt, däremot så kom hon hem tillslut efter en liten utflykt med en kompis. En timme var hon borta, och jag kan riktigt känna känslan i kroppen. Panik, ilska, ångest, saknad, oro. USCH!

Fart och fläkt

Vår lilla kille han är en riktig fartig en! Han är överallt, tittar man bort en sekund så har han öppnat dörren sprungit ut och står och vinkar på gatan till passerande. Han gillar att klättra klättrar upp och ner från allt som är värt att klättra på. Han älskar att pussa och kramas särskilt med sin inte alltför förtjusta syster. Han är glad och ja riktigt fartig. Var ute på cykeltur med barnen idag och det gick bra, fastspänd som han är. Men direkt jag släpper loss honom springer han till grannars nysådda gräsmattor till den stora schaäfern som han inte får hälsa på själv. Kanske man ska köpa ett koppel?

Dottern hon var inte alls lika i den åldern, däremot så är hon det nu. Så nu har man två stycken som far åt olika håll. Ibland är det roligt men mestadels rätt jobbigt ;)

I LOVE ÅRE

Åre är underbart, jag älskar åre....Trots att jag bara vart där en gång och det var idag. Vilket ställe!!!Har just lämnat åre chokladfabrik, och ska checka in på flyget! G

söndag 26 april 2009

PMS

Jag har vart riktigt pms:ig(finns det ngt sådant ord), sen jag kom hem från Storstan. Ledsen, arg, besviken är bara ett fåtal ord som jag känner av. Det konstiga med det hela att när man är mitt uppi i ilskan så är det lixom blodigt allvar, trots att det kan handla om små små ting. Nu är jag på väg ur pms och förstår att det är det som ställer till det. Ge mig tips på att få bort den här jäkla pms:en, har testat allt utan resultat.

Har haft barnens härliga farmor här idag på middag, super trevligt. God mat hade jag gjort som vanligt(önsketänkande), det var förståss inte jag som gjort maten. Men salladen var riktigt utsökt och jag fick till det idag, gjorde små sallader till varje inbjuden person i vinglas. Mkt snyggt!

Nu ska jag ut på en löprunda, längtar. Ska springa förbi en god vän med en liten gåva. Hoppas hon blir glad.

Kramar till er alla, känns som lördag idag, för imorgon är jag ledig ;)

lördag 25 april 2009

Svullen kvinna funnen

Igår såg jag gravid ut, jag var så svullen så svullen. Efter att ha stått hela dagen med alldeles för snygga, små och klackade skor så svullnade jag upp. Har bestämt mig för att börja gå på akupunktur igen, ska kolla upp det på måndag.

Annars då, jo det rullar på och jag är på väg att dundra i säng. Mannen blev räddad av Stockholms vännen som dök upp som gubben i lådan. Så dom är o tar en eller två öl. Har haft det super roligt i Stockholm ett av våra största varumärken har haf 20 års jubileum o det var så snyggt så snyggt. Massor med nytt material till alla salonger och mkt bra nyheter och miljötänk. Kika i pressen framöver så får ni se bilder på allt nytt som händer. Det enda som har vart jobbigt är mina barn, jag skulle vilja ha med dom överallt hela tiden, har verkligen saknat dom denna gång. Mina små vildar.

Nu ska jag knyta mig, go natt!

onsdag 22 april 2009

Resa

Nu ska jag resa igen, det bär av till storstan o 20 års jubileum! Ska bli så otroligt kul. Håller på att packa o inser att dom vita byxorna vi ska ha på lördag inte är mina favoriter.

Har ätit lunch idag med mina gamla roliga, glada, snygga, trevliga och saknade arbetskompisar, kändes som förr o som om vi aldrig vart ifrån varandra. Hade dock med mig min son som sprang överallt så jag hann inte riktigt lyssna på allt intressant. Men va mycket intressant som händer i deras liv, giftemål, plugg o nystartat företag. INTE ILLA!!!!

Idag har vi haft middagsgäster, fina vänner från tomtebo, det var gott grillat på menyn o härliga barn som sprang upp o ner i vår trapp(vad ä det med barn o trappor)?

Nu ska jag gå o hjälpa pyssel dottern som inte kan sova.
Kram

fredag 17 april 2009

Till fjälls...

Vi är i fjällen på min 31 års dag. 31 år av sorg, lycka, oro, lugn, glädje, trötthet, överskottsenergi. Ja, allt vad ett liv innehåller. Just nu för tillfället är livet rätt skönt, det rullar på i lagom snabbt tempo både på hemmaplan o på jobb. Och nu idag så är jag ledig o i Hemavan. Med goda vänner o finfin mat. Barnen stortrivs o tycker det är super roligt, bilresan var den lugnaste bilresa vi haft, konstigt det var ju ändå några timmar i bilen. Nu ska jag ta mig ut en stund i fjällvädret o motionera.

Kram J

onsdag 15 april 2009

Jag befinner mig i ett tillstånd som om vart annat är väldigt trött för att i nästa sekund bli pigg o full av energi. När energi toppen kommer är det bara att passa på med diverse sysslor, just nu springer jag ute o jagar kilon. Dock händer ingenting o jag funderar på att ge upp! Lägga mig i soffan för alltid o bara äta kakor, glass, karra o allt jag dreglar över!

Sömnen är knasig eftersom sambon går på nässprejs avvänjning, han är beroende men försöker nu göra ngt åt detta. Finns det typ ngn AA för just nässprejs beroende?

I helgen ska vi åka iväg till Hemavan, ska bli super kul, men just nu känns det rätt jobbigt med bilresan eftersom jag har suttit i bilen rätt mkt idag. Men det är bara att bita ihop o hoppas att barnen håller sams o att det blir en härlig lugn biltur med sovandes barn o glada pigga föräldrar. Väl framme ska vi fiska, äta god mat, basta, dricka vin o bara vara. Jag o dottern ska försöka ta oss ut i barnbacken, det kan bli intressant o roligt eller väldigt ledsamt o jobbigt. Vi får se! Kram på er/J

onsdag 8 april 2009

Annas anatomi

En snygg, härlig underbar tjej som vart ihop med en vän till mig och som bor här på Umedalen.
Läs hennes fina blogg: www.annasanatomi.blogspot.com

Jag gråter floder o tänker på er som attan!!!!

tisdag 7 april 2009

Springa

När jag är ute o springer guppar rumpan, magen åker upp och ner o jag flåsar. Måste vara en syn för ögat...

söndag 5 april 2009

Idag känner jag mig:

-lycklig över min fina familj
-kär i min fantastiska sambo
-full av energi o sugen på spinning
-godissugen
-glad över att det snart är påsk o lite ledighet

Har haft en underbar helg, dock ballade en av tjejerna ur på fest så det blev inget! Istället gick jag o sambon o la oss vid 10 tiden. Ja, man börjar bli gammal ;) Fredagen var ur mysig, efter en jobbvecka med fullspeckat schema och efter 2 mötes dagar i Stocholm så kom jag hem till grill och härliga vänner. Barnen var i full gång med att leka o allt var på topp. Männen(pojkarna) blev fulla och gick på efterfest och kom hem vid 04.30.
Nu väntar ny vecka o imorgon blir det Sundsvall, vilket känns super roligt.

torsdag 2 april 2009

Lugnt

Mina kära arbetskamrater är ute o äter middag med en av tjejerna som ska sluta. Jag har tatt det mogna beslutet att lyssna på min kropp. Den säger stanna inne, vila, ta en promenad. Just det har jag gjort och känner mig riktigt nöjd. Nu ska jag lägga mig i sngen glo på tv och sova, för att sedna imorgon bitti vakna upp pigg och äta härlig hotell frulle.

KRAM