onsdag 26 november 2008

ORD

Fasen jag skriver o raderar skriver o raderar, skriver om tröga bonde söker fru, om kunden som är en stjärna, om godissug, tyger, tapeter...
När jag tänker på vad jag ska skriva då går det inte alls, ordbrist kallas det och jag är verkligen drabbad!
Fasen nu ska jag lägga mig o sova GONATT!!!

lule

Ikväll längtar jag hem, längtar efter dottern sonen o den blivande mannen. Jag tänker på mina små kärlekar där hemma här på ett hotell rum i lule! Har dock haft det otroligt härligt hos far som serverade färsk lax o god efterätt, som min stora magen inte alls behövde, men dra ned på godsaker det kan jag göra i morgon ;)
Jag älskar mina underbara små kids så mkt, dom är ena små guldkorn och riktiga charmtroll...I LOVE YOU!

tisdag 25 november 2008

SAS

Jag gillar inte sas, brukar inte åka med dom! Tar alltid fina malmö aviation, med deras goda service och bra restider. Idag har sas gjort mig mer övertygad om att aldrig mer åka med dom, dom tog betalt för ett par kvitton som jag behöver. Kvitton som jag aldrig fått skickade till min mail. 150:- per kvitto, rena rånet! HATA SAS!

Fina dag

Igår var en riktigt fin dag, min käre sambo var hemma och var sjuk. Men det var inte därför allt var så bra. Lille man var super duper förkyld så han o pappan hade hand om varandra. Jag och dotra var ute i ovädret och åkte madrass, bob och dylikt. Jag gillar snö och vind, känner mig levande! Vi var ute hur länge som helst, gick in och drack varm choklad och bara hade det gott. Inte nog med det så fick jag på mig löparskorna och tog en tur, jag lider nog av ngt! Har jag ngn bokstavskombination, med tanke på alla överskottsenergi?

fredag 21 november 2008

Dålig feeling

Ojojoj, vad gamla glömda, förträngda, gamla saker kan vara jobbiga när dom kommer upp som en liten bubbla igen! Efter att jag gått och utbildat mig till hudterapeut så fick jag jobb här i stan på en liten salong öst på stan. Öst på stan är det mysigt och trivsamt, men det var det ej på salongen. Det var allt som öst på stan inte är: ondska, missnöje, utnyttjande, ja listan kan göras lång. Idag så revs dessa känslor upp i gen, då denna salong är en av mina kunder. Min kund som jag ska besöka, jag har bara finfina kunder på mitt distrikt, men denna ger mig dålig magkänsla. Grejen är den att hon håller ej fullt sortiment o jobbar ej som vi vill så vi hade lite krav på henne som jag lilla jag skulle meddela. Har försökt få tag i denna kvinna som ger mig ont i magen o spöken på loftet, har misslyckats! Jag hade bestämt mig för att gå dig rak i ryggen och stolt. Trotsa det som var jobbigt och gå rakt in i det, på henne bara...Men då får jag meddelande från gulliga N på kontoret att hon ringt in och ville avsluta samarbetet med oss pga våra krav på henne. Detta känns skönt, underbart, lovely, mysigt ja alla fina ord jag kan komma på! Hon slutade säkert för att jag blitt kundvårdare till henne och vet ni vad det tycker jag är lika bra! Nu kan jag koncentrera mig och lägga energi på mina kunder som jag vill hjälpa framåt, som jag vill hitta på nya lösningar för och som jag verkligen vill vara en del av! Detta ger mig idag fjärilar i magen, jag har ett underbart jobb!

söndag 16 november 2008

Lille grabben

Vår lille kille har tatt sina första steg, men bekväm som han är så kryper han hellre och mer! Men min käre sambos oro för att det kanske är ngt fel, han är ju så glad jämt och går inte, har nog lagt sig nu! Han är lika glad och nu vågar han mer och mer ta dom där små spretiga tårna framåt! Jag älskar honom så mycket, min lille glada grabb!

Umedaln

Här på umedaln, mår vi bättre o bättre! Vår underbara tjej fick dock magsjukan i natt, men en väldig mild variant! Spydde 2 ggr sedan var det avklarat. Däremot så låg hon och förklarade för mig, när vi skulle försöka somna om, att hon trott att det var nallen som spytt. Stackars nallen, sedan så har tyvärr Skrållan blitt smittad och det var ju inte bra, hon fyller ju 4 år o allt...Ja ni som känner henne vet hur hon kan diskuttera och drömma sig bort, och fantasin det är det inge fel på skulle önska att jag själv fick en liten skopa av henne, för det skulle jag behöva ;)

lördag 15 november 2008

Peace

What, kan jag inte stava längre, eller kan det vara magsjukan som gjorde det mot mig?

fredag 14 november 2008

Vilket hell

Haft otroliga dagar i Stockholm med mitt jobb, har fått ut jätte mkt och lärt mig en hel massa!
Dessa underbara dagar slutade med magsjuka på Bromma flygplats, och det mina vänner det kan jag inte rekommendera.
Skriver mer när kroppen ej värker och när jag kan sitta upp längre än några sekunder.

PEASE!

måndag 10 november 2008

Evigheter

Känns som en evighet sedan jag var sjuk!
Det är 8 år sedan jag fick första beskedet, och hela karusellen med provtagningar, onda sprutor, undersökningar var i full spinn.
Malingt melanom, så ung ålder och på två ställen i kroppen.
Läkarna sa att jag var unik, jag tyckte nog mer att jag var sjuk!
Tänker inte så jätte ofta på detta längre, men det är klart ibland rullas det upp framför mig.
Rullas upp det gör det ofta när det handlar om mina egna små. Och så tänker jag på mina föräldrar dom hade det riktigt tufft denna period. Mer ofta än vad jag själv faktiskt hade det!
Fy katten att se sina egna barn sjuka, det är en riktigt otäck tanke...

10/1-01

Mer hudcancer, i andra benet. Läkarna vet ej vad dom ska göra, det känns ju väldigt tryggt och proffsigt. Dom skulle prata med några kollegor i Umeå. Jag dör av längtan och av oro.

9/10-00

Hejsan!

Sitter här "hemma" hos Petra. Har jätte ont i magen mensvärk blandat med ett dussin oro. Jag har sellan mens, så det är faktiskt skönt att ha fått den. Opererade benet för 3 veckor sedan, sytt 18 stygn. Ärret kommer att bli jätte fult. Det har förståss, med min tur, blitt inflammerat. Ska kolla upp det idag. I veckan ska jag få besked om allting är borta eller om jag måste gå på strålning. Jag vill att allting ska vara borta, vill ha bort sjukdommen från min kropp. Vill inte!

30/8-00

Hallå

Har fått jobb på sturebadet. Jobbade där förra helgen. Jätte kul, bra arbetskompisar och så. Nu över till ngt helt annat. Jag har hudcanser, dom ringde igår. Tagit bort en fläck på benet, den innehåller cancer. Ska åka in o kolla om det är ngt kvar. Jätte jobbigt, idag skrattade jag bara, idag gråter jag. Längtar efter ......, han förstår ej hur jobbigt det är. Allt är jobbigt, går det aldrig över. Jag verkar bli utsatt för allting just nu, är det ingen hejd?

Besked

-Hej, vi har nu fått svar på ditt födelsemärken som vi opererade bort!
-OK, hur gick det?
-Det innehåller malingt melanom, vi kommer att måsta göra en till operation på dig...

Sen kommer jag inte ihåg ngt mer vad som hände, vart jag var, eller vem jag ringde efter beskedet...Det är som ett svart hål, jag som har så gott minne!
Jag ska ta och rota fram mina gamla dagböcker från denna tid...

söndag 9 november 2008

Relationer

Det är verkligen inte lätt med relationer. Relationer till sin sambo, barn, vänner och sin familj, arbetskompisar, kunder...Ja det finns så mkt relationer! Tyvärr så funkar inte alltid alla relationer och jag har i mitt liv vart med om en del såna brytningar. Relationer till gamla pojkvänner, kompisar ja helt enkelt relationer som gått upp i rök, finito, good bye...Ibland är det lika bra, ibland är det riktigt sorgligt. Jag har i alla fall här i denna "nya" stad, efter saknad av mina "gamla" vänner byggt upp riktigt bra kompis relationer med 3 vänner, som jag känner att jag litar på, som är värda att slåss för och som betyder oerhört mkt för mig. Och det känns riktigt varmt i hjärtat!

Nu ska jag gå in i vårt sovrum, dra av mannen hans hörselkåpor, ja han har på sig dessa i sovrummet, och försöka umgås.
Hörselkåporna är i sovrummet för jag vägrar ha tv där man sover, jag vägrar även ha på radion, så detta är en lösning för att hålla relationen vid liv ;)

fredag 7 november 2008

Vardag

öl, vin, bio, vänner det är en småbarnsförälders vardag!

tisdag 4 november 2008

Starka fina pappa

Ja idag är det onsdag, och snart så kommer den fina farsdag!
Jag har idag skickat in en hälsning i norran och hoppas att min käre starke snygge far läser den.
Pappa har väldigt svårt för att visa och berätta känslor, men jag vet att han kommer att bli tårögd och väldigt glad när han läser sin hälsningpå lördag!

I Love You pa, om du någonsin läser denna hemliga blogg ;)

måndag 3 november 2008

Föräldramöte

Ikväll ska jag på föräldramöte på dagis, undra om jag ska berätta för dotterns fröken om min dröm?
Jag drömde att han kissade på golvet i ett hörn, vände sig om o sa detta är mitt kiss ställe kom ihåg det...

Goda ting

Barnen som kramas och pussas, lek och stoj, lugn vila, söndagens sovmorgon, kvällsprommis, trevliga kunder, fin fina vänner, kärlek, vin, film, mys, kramar, pussar, glädje, pappa, mamma, bror, vovvarna, solen, kylan, mysiga vintern....

Känner mig på otroligt härligt humör idag!

lördag 1 november 2008

Bitter

Nu är jag inte lita bitter längre, har funderat på livet och på alla krav och måsten!
Det är jag som ställer alla krav och måsten på mig själv och i vanliga fall är jag rätt bra på att ha god kontroll så detta inte går över styr.
Nu är jag tillbaka i min gamla dräkt, med mindre måsten och glatt humör.
Trivs bättre i dessa kläder!
Jag har ju ett underbart liv och inte mycket att vara bitter över!

Bitterfittan

Är i Skell, efter en lång fredag med jobb sitter jag nu hemma hos ma o pa.
Har vart ut på en morgonprommis med den otroligt valpiga hunden.
Låg och vilade i min brors rum, där han numera har bott i två veckor pga vikariat på en skola här i Skell.
Vid sängen hittar jag en bok, som jag för övrigt undrar varför han har???
Men han läser ju allt han kommer över så nu kanske han är inne på sin käre sambos böcker! Bitterfittan, jag känner mig träffad, Jag är så förbannat trött, så ful, så jävla arg. Nej, inte arg mest irriterad, känner mig träffad.Jag har vart arg länge nu. En cementerad grå massa som gör mig stel. Som får mig att vilja dricka för mycket vin, känner mig träffad.
Nu vågar jag nog inte läsa mer ur denna bok, känns allt för nära, för just precis så känner jag mig idag, eller idag var att dölja sanningen, jämt var mer likt mig! Arg, ful irriterad, som en riktig bitterfitta!
Jag har under dessa få sekunder jag skrivit detta bestämt mig för att smyga med denna bok som Maria Sveland har skrivit, jag tror den kan ge mig lite glädje många skratt och kanske en väg ur detta förfall ;)
Käre älskade sambo, vad tror du om detta? Är jag en riktig bitterfitta?